1. Beko B1754N

Beko B1754N Black Friday deal

5/5

Vind hier de Black Friday deals van Beko B1754N 7.247.140.511. Tijdens deze speciale dag kun je korting krijgen op Beko B1754N. 

Specificaties Beko B1754N
MerkBeko
Fabrikantcode7.247.140.511

Over Beko 7.247.140.511

De Beko B1754N is een inbouw 1-deurs koelkast die speciaal is ontworpen om ijsvorming in het vriesvakje te verminderen. Met de innovatieve Low Frost technologie hoef je het vriesvak slechts 1 of 2 keer per jaar te ontdooien, waardoor je minder tijd en moeite hoeft te besteden aan het onderhoud van je koelkast. Naast het verminderen van ijsvorming, biedt deze koelkast ook handige opbergmogelijkheden. Groente en fruit kunnen worden bewaard in de doorzichtige lade onderin, terwijl potjes pesto of olijven gemakkelijk kunnen worden geplaatst in de kleine deurvakken. Pakken melk of jus d'orange passen perfect in het onderste, grote deurvak. Dankzij de verstelbare plateaus kun je zelf de indeling bepalen en ruimte creëren voor bijvoorbeeld een grote pan pompoensoep of een kan water met munt. En als je 's avonds trek krijgt in iets lekkers, hoef je niet lang te zoeken. De binnenverlichting van de Beko B1754N helpt je namelijk een handje, zodat je direct kunt zien waar de dipsauzen staan. Met deze koelkast ben je niet alleen verzekerd van een efficiënte en praktische opbergoplossing, maar ook van optimaal gebruiksgemak en een overzichtelijke indeling.

Pluspunten
  • Bewaar jouw favoriete pizza's en ijsjes in het vriesvak van de koelkast.

Minpunten
  • Met energieklasse E bespaar je € 104,- minder op je energiekosten gedurende de levensduur.

Veelgestelde vragen over de Black Friday korting voor de Beko B1754N

Bekijk of de Beko B1754N mee doet aan de Black Friday dagen en met hoeveel korting je deze kan aanschaffen door op de button ‘Vind de beste prijs’ te klikken.

Nee de kwaliteit is hetzelfde. Tijdens de Black Friday dagen is het mogelijk om vele producten tegen korting aan te schaffen.

Je kunt het product niet bij ons kopen, wel geven we een uitgebreide review van de Beko 7.247.140.511, en hebben we de aanbieder met de beste prijs voor jou gevonden. Je hoeft alleen maar even op de groene knop “beste prijs” te klikken om doorverwezen te worden.

Alle reviews op deze website worden met zorg samengesteld door onze experts. Door zorgvuldig onderzoek weten we zeker dat de informatie op deze website genoeg is voor de consument om zelf een keuze te maken. Mis je informatie? Laat het ons dan gerust weten!