1. Beko B1753N

Beko B1753N Black Friday deal

5/5

Vind hier de Black Friday deals van Beko B1753N 7.224.246.911. Tijdens deze speciale dag kun je korting krijgen op Beko B1753N. 

Specificaties Beko B1753N
MerkBeko
Fabrikantcode7.224.246.911

Over Beko 7.224.246.911

Met de Beko B1753N kun je gemakkelijk de wekelijkse boodschappen voor 1 of 2 personen bewaren. Deze inbouw 1-deurs koelkast heeft bovenin een klein vriesvak, perfect voor het bewaren van een halfje brood, je favoriete ijs of de leftovers van gisteren. Een van de voordelen van deze koelkast is het Low Frost-systeem, waardoor ijsvorming wordt verminderd. Hierdoor hoef je de koelkast slechts 1 of 2 keer per jaar te ontdooien, wat jou weer onderhoud scheelt. Dankzij de luchtcirculatie in deze koelkast maakt het niet uit hoe je je etenswaren indeelt. De koude lucht wordt namelijk gelijkmatig verspreid, zodat het bovenin net zo koud is als onderin. Je hoeft je dus geen zorgen te maken over temperatuurverschillen. En als je 's avonds laat trek krijgt, hoef je niet te zoeken naar je snacks. De binnenverlichting zorgt ervoor dat je direct kunt zien waar alles staat. Zo kun je snel genieten van je favoriete snack, zonder lang te hoeven zoeken.

Pluspunten
  • Het heeft een klein vriesvak van 13 liter om een diepvriespizza en ijsjes in te bewaren. Met een geluidsniveau van slechts 35 decibel hoor je nauwelijks dat hij aan staat. Dankzij Low Frost hoef je het vriesvak slechts 1 à 2 keer per jaar te ontdooien.

Minpunten
  • Heeft geen vershoudzone waarin je jouw verse boodschappen langer kunt bewaren.

Veelgestelde vragen over de Black Friday korting voor de Beko B1753N

Bekijk of de Beko B1753N mee doet aan de Black Friday dagen en met hoeveel korting je deze kan aanschaffen door op de button ‘Vind de beste prijs’ te klikken.

Nee de kwaliteit is hetzelfde. Tijdens de Black Friday dagen is het mogelijk om vele producten tegen korting aan te schaffen.

Je kunt het product niet bij ons kopen, wel geven we een uitgebreide review van de Beko 7.224.246.911, en hebben we de aanbieder met de beste prijs voor jou gevonden. Je hoeft alleen maar even op de groene knop “beste prijs” te klikken om doorverwezen te worden.

Alle reviews op deze website worden met zorg samengesteld door onze experts. Door zorgvuldig onderzoek weten we zeker dat de informatie op deze website genoeg is voor de consument om zelf een keuze te maken. Mis je informatie? Laat het ons dan gerust weten!