1. blackfriday
  2. Bauknecht GT 219 A3+

Bauknecht GT 219 A3+ Black Friday deal

5/5

Vind hier de Black Friday deals van Bauknecht GT 219 A3+ 859.991.603.640. Tijdens deze speciale dag kun je korting krijgen op Bauknecht GT 219 A3+. 

Specificaties Bauknecht GT 219 A3+
MerkBauknecht
Fabrikantcode859.991.603.640

Over Bauknecht 859.991.603.640

De Bauknecht GT 219 A3+ is een zeer energiezuinige vrieskist met een energieklasse C. Hierdoor bespaar je jaarlijks op je energiekosten en lever je een positieve bijdrage aan het milieu. Met een inhoud van 219 liter biedt deze vriezer voldoende ruimte voor al je diepvriesproducten. Of het nu gaat om broden, pizza's, ingevroren maaltijden of frituursnacks voor een gezellige vrijdagavond, alles past gemakkelijk in deze grote vriesruimte. Zelfs voor ijsjes op een warme zomeravond is er voldoende plek. De Bauknecht GT 219 A3+ is geschikt voor plaatsing in de schuur, op voorwaarde dat de temperatuur niet lager is dan 10 graden Celsius. Daarnaast beschikt dit apparaat over de handige functie supervriezen. Deze optie zorgt ervoor dat de temperatuur in de vrieskist lager blijft wanneer je de vriezer in één keer vult met boodschappen. Hierdoor behouden producten hun smaak en kwaliteit optimaal. Met de Bauknecht GT 219 A3+ haal je een betrouwbare en ruime vrieskist in huis, die niet alleen helpt om je voedsel langer vers te houden, maar ook bijdraagt aan een duurzamere levensstijl.

Pluspunten
  • De vriezer is energiezuinig met een energieklasse C en daarom goed voor het milieu. Dankzij de bouwkwaliteit van de middenklasse gaat hij langer mee.

Minpunten
  • Heeft geen anti-ijsvorming, dus je moet de vriezer 5 à 6 keer per jaar laten ontdooien.

Veelgestelde vragen over de Black Friday korting voor de Bauknecht GT 219 A3+

Bekijk of de Bauknecht GT 219 A3+ mee doet aan de Black Friday dagen en met hoeveel korting je deze kan aanschaffen door op de button ‘Vind de beste prijs’ te klikken.

Nee de kwaliteit is hetzelfde. Tijdens de Black Friday dagen is het mogelijk om vele producten tegen korting aan te schaffen.

Je kunt het product niet bij ons kopen, wel geven we een uitgebreide review van de Bauknecht 859.991.603.640, en hebben we de aanbieder met de beste prijs voor jou gevonden. Je hoeft alleen maar even op de groene knop “beste prijs” te klikken om doorverwezen te worden.

Alle reviews op deze website worden met zorg samengesteld door onze experts. Door zorgvuldig onderzoek weten we zeker dat de informatie op deze website genoeg is voor de consument om zelf een keuze te maken. Mis je informatie? Laat het ons dan gerust weten!