1. Baratza Encore Wit

Baratza Encore Wit Black Friday deal

5/5

Vind hier de Black Friday deals van Baratza Encore Wit ZCG410WHT4FEU1A. Tijdens deze speciale dag kun je korting krijgen op Baratza Encore Wit. 

Specificaties Baratza Encore Wit
MerkBaratza
FabrikantcodeZCG410WHT4FEU1A

Over Baratza ZCG410WHT4FEU1A

Maak kennis met de Baratza Encore Wit, de ultieme bonenmaler voor de koffieliefhebber die op zoek is naar precisie en veelzijdigheid. Met maar liefst 40 verschillende maalstanden kun je de perfecte maling creëren voor jouw ideale kopje koffie. Of je nu filterkoffie, een percolator of een cafetiere gebruikt, deze bonenmaler is geschikt voor elke zetmethode. Het instellen van de maalstand is eenvoudig: draai gewoon aan het bonenreservoir en kies de gewenste fijnheid. Het malen begint zodra je de knop inschakelt en stopt zodra je deze uitzet. Zo heb je altijd de volledige controle over het maalproces. De gemalen koffie wordt opgevangen in de handige opvangbak, terwijl het bonenreservoir plaats biedt aan maar liefst 225 gram koffiebonen. Met de Baratza Encore Wit geniet je niet alleen van de perfecte maling, maar ook van een stijlvol design. Deze bonenmaler is uitgevoerd in een elegante witte kleur die een vleugje verfijning toevoegt aan je keuken. Dus als je op zoek bent naar de ultieme bonenmaler die precisie, veelzijdigheid en stijl combineert, dan is de Baratza Encore Wit de juiste keuze voor jou!

Pluspunten
  • Met de 40 verschillende maalstanden kun je zeer nauwkeurig instellen hoe grof of fijn je de bonen maalt. Je kunt ook gemalen koffie verzamelen in de opvangbak voor filterkoffie.

Minpunten
  • Zonder timer stel je niet in wanneer de koffiemolen stopt met malen

    .

    Zonder timer is het niet mogelijk om in te stellen wanneer de koffiemolen stopt met malen.

Veelgestelde vragen over de Black Friday korting voor de Baratza Encore Wit

Bekijk of de Baratza Encore Wit mee doet aan de Black Friday dagen en met hoeveel korting je deze kan aanschaffen door op de button ‘Vind de beste prijs’ te klikken.

Nee de kwaliteit is hetzelfde. Tijdens de Black Friday dagen is het mogelijk om vele producten tegen korting aan te schaffen.

Je kunt het product niet bij ons kopen, wel geven we een uitgebreide review van de Baratza ZCG410WHT4FEU1A, en hebben we de aanbieder met de beste prijs voor jou gevonden. Je hoeft alleen maar even op de groene knop “beste prijs” te klikken om doorverwezen te worden.

Alle reviews op deze website worden met zorg samengesteld door onze experts. Door zorgvuldig onderzoek weten we zeker dat de informatie op deze website genoeg is voor de consument om zelf een keuze te maken. Mis je informatie? Laat het ons dan gerust weten!