1. blackfriday
  2. Baratza Encore ESP Zwart

Baratza Encore ESP Zwart Black Friday deal

5/5

Vind hier de Black Friday deals van Baratza Encore ESP Zwart ZCG495BLK4FEU1A. Tijdens deze speciale dag kun je korting krijgen op Baratza Encore ESP Zwart. 

Specificaties Baratza Encore ESP Zwart
MerkBaratza
FabrikantcodeZCG495BLK4FEU1A

Over Baratza ZCG495BLK4FEU1A

Met de Baratza Encore ESP Zwart heb je de perfecte koffiemolen in huis waarmee je zowel espresso als filterkoffie kunt malen. Deze veelzijdige koffiemolen vangt de gemalen koffie op in een handige opvangbak, zodat je het direct kunt gebruiken. Of je nu koffie wilt malen voor je pistonmachine of voor een heerlijke filterkoffie, met de Baratza Encore ESP Zwart is het allemaal mogelijk. Wat deze koffiemolen echt bijzonder maakt, is de nauwkeurige afstelling. Met maar liefst 40 verschillende maalstanden kun je de perfecte maalgraad kiezen voor jouw favoriete koffie. Draai simpelweg aan het bonenreservoir om de maalgraad aan te passen. De maalstanden van 1 tot en met 20 zijn ideaal voor een heerlijke espresso, terwijl je de maalstanden tot 40 kunt gebruiken voor een smaakvolle filterkoffie of french press. Naast zijn functionaliteit is de Baratza Encore ESP Zwart ook nog eens erg praktisch. Het bonenreservoir heeft een ruime capaciteit van 230 gram, zodat je genoeg bonen kunt malen voor meerdere kopjes koffie. Bovendien is de voet van de koffiemolen verzwaard, waardoor hij stevig op zijn plek blijft staan tijdens het malen. Met de Baratza Encore ESP Zwart geniet je dus niet alleen van heerlijke koffie, maar ook van een gebruiksvriendelijk en duurzaam design.

Pluspunten
  • Je vangt gemalen koffie direct op in de filterdrager van jouw halfautomatische espressomachine. Met de 40 verschillende maalstanden stel je zeer precies in hoe grof of fijn je de bonen maalt. Je vangt gemalen koffie ook op in de meegeleverde opvangbak voor filterkoffie. Je verzamelt gemalen koffie direct in de filterdrager van jouw halfautomatische espressomachine. Met de 40 diverse maalstanden stel je nauwkeurig in hoe grof of fijn je de bonen maalt. Je kunt ook gemalen koffie opvangen in de bijgeleverde opvangbak voor filterkoffie.

Minpunten
  • Als je geen timer instelt, weet je niet wanneer de koffiemolen stopt met malen.

Veelgestelde vragen over de Black Friday korting voor de Baratza Encore ESP Zwart

Bekijk of de Baratza Encore ESP Zwart mee doet aan de Black Friday dagen en met hoeveel korting je deze kan aanschaffen door op de button ‘Vind de beste prijs’ te klikken.

Nee de kwaliteit is hetzelfde. Tijdens de Black Friday dagen is het mogelijk om vele producten tegen korting aan te schaffen.

Je kunt het product niet bij ons kopen, wel geven we een uitgebreide review van de Baratza ZCG495BLK4FEU1A, en hebben we de aanbieder met de beste prijs voor jou gevonden. Je hoeft alleen maar even op de groene knop “beste prijs” te klikken om doorverwezen te worden.

Alle reviews op deze website worden met zorg samengesteld door onze experts. Door zorgvuldig onderzoek weten we zeker dat de informatie op deze website genoeg is voor de consument om zelf een keuze te maken. Mis je informatie? Laat het ons dan gerust weten!