1. Baratza Encore ESP Wit

Baratza Encore ESP Wit Black Friday deal

5/5

Vind hier de Black Friday deals van Baratza Encore ESP Wit ZCG410WHT4FEU1A. Tijdens deze speciale dag kun je korting krijgen op Baratza Encore ESP Wit. 

Specificaties Baratza Encore ESP Wit
MerkBaratza
FabrikantcodeZCG410WHT4FEU1A

Over Baratza ZCG410WHT4FEU1A

Met de Baratza Encore ESP Wit heb je de mogelijkheid om zowel koffie voor een heerlijke espresso als voor een smaakvolle filterkoffie te malen. Deze veelzijdige koffiemolen vangt de gemalen koffie op in een handige opvangbak, zodat je het eenvoudig kunt doseren. Deze koffiemolen is perfect voor eigenaren van een pistonmachine, omdat je jouw filterdrager gemakkelijk kunt plaatsen in de houder onder de uitloop. Met 40 verschillende maalstanden kun je de koffiemolen zeer precies afstellen naar jouw persoonlijke voorkeur. Je kunt de maalgraad aanpassen door simpelweg aan het bonenreservoir te draaien. De maalstanden van 1 tot en met 20 zijn speciaal ontworpen voor het malen van koffie voor een intense espresso. Wil je genieten van een heerlijke filterkoffie of een french press? Gebruik dan de maalstanden tot 40. Deze koffiemolen heeft een bonenreservoir met een capaciteit van 230 gram, zodat je genoeg bonen kunt malen voor meerdere kopjes koffie. Daarnaast is de voet van de koffiemolen verzwaard, waardoor hij stevig op zijn plek blijft staan tijdens het malen. Zo kun je altijd rekenen op een stabiele en betrouwbare maling, keer op keer. Kies voor de Baratza Encore ESP Wit en ontdek de perfecte maling voor jouw favoriete koffiedrankjes.

Pluspunten
  • Je vangt gemalen koffie direct op in de filterdrager van jouw halfautomatische espressomachine. Met de 40 verschillende maalstanden stel je zeer precies in hoe grof of fijn je de bonen maalt. Je vangt gemalen koffie ook op in de meegeleverde opvangbak voor filterkoffie.

Minpunten
  • Als je geen timer gebruikt, stel je niet in wanneer de koffiemolen stopt met malen.

Veelgestelde vragen over de Black Friday korting voor de Baratza Encore ESP Wit

Bekijk of de Baratza Encore ESP Wit mee doet aan de Black Friday dagen en met hoeveel korting je deze kan aanschaffen door op de button ‘Vind de beste prijs’ te klikken.

Nee de kwaliteit is hetzelfde. Tijdens de Black Friday dagen is het mogelijk om vele producten tegen korting aan te schaffen.

Je kunt het product niet bij ons kopen, wel geven we een uitgebreide review van de Baratza ZCG410WHT4FEU1A, en hebben we de aanbieder met de beste prijs voor jou gevonden. Je hoeft alleen maar even op de groene knop “beste prijs” te klikken om doorverwezen te worden.

Alle reviews op deze website worden met zorg samengesteld door onze experts. Door zorgvuldig onderzoek weten we zeker dat de informatie op deze website genoeg is voor de consument om zelf een keuze te maken. Mis je informatie? Laat het ons dan gerust weten!