1. blackfriday
  2. Baratza Encore

Baratza Encore Black Friday deal

5/5

Vind hier de Black Friday deals van Baratza Encore BA485. Tijdens deze speciale dag kun je korting krijgen op Baratza Encore. 

Specificaties Baratza Encore
MerkBaratza
FabrikantcodeBA485

Over Baratza BA485

Met de Baratza Encore maak je kennis met de perfectie van het malen van koffiebonen. Deze bonenmaler biedt maar liefst 40 verschillende maalstanden, waardoor je de mogelijkheid hebt om de maling zeer nauwkeurig af te stellen. Of je nu houdt van een fijne maling voor filterkoffie of juist een grovere maling voor je percolator of cafetière, de Baratza Encore kan het allemaal aan. Deze bonenmaler is ontworpen met gebruiksgemak in gedachten. Met een simpele draai aan het bonenreservoir kun je eenvoudig de gewenste maalstand instellen. Terwijl je geniet van het aroma van versgemalen koffie, wordt de gemalen koffie netjes opgevangen in de opvangbak. Wil je het malen stoppen? Geen probleem, met één druk op de knop zet je de bonenmaler uit. De Baratza Encore is niet alleen praktisch, maar ook nog eens stijlvol. Met een capaciteit van 225 gram koffiebonen in het bonenreservoir, ben je verzekerd van voldoende voorraad om keer op keer van de perfecte kop koffie te kunnen genieten. Aarzel niet langer en ontdek de veelzijdigheid en precisie van de Baratza Encore.

Pluspunten
  • Met de 40 verschillende maalstanden kan je zeer nauwkeurig instellen hoe grof of fijn je de bonen maalt. Gemalen koffie kan ook worden opgevangen in de opvangbak voor filterkoffie.

Minpunten
  • Als je geen timer hebt ingesteld, weet je niet wanneer de koffiemolen stopt met malen.

Veelgestelde vragen over de Black Friday korting voor de Baratza Encore

Bekijk of de Baratza Encore mee doet aan de Black Friday dagen en met hoeveel korting je deze kan aanschaffen door op de button ‘Vind de beste prijs’ te klikken.

Nee de kwaliteit is hetzelfde. Tijdens de Black Friday dagen is het mogelijk om vele producten tegen korting aan te schaffen.

Je kunt het product niet bij ons kopen, wel geven we een uitgebreide review van de Baratza BA485, en hebben we de aanbieder met de beste prijs voor jou gevonden. Je hoeft alleen maar even op de groene knop “beste prijs” te klikken om doorverwezen te worden.

Alle reviews op deze website worden met zorg samengesteld door onze experts. Door zorgvuldig onderzoek weten we zeker dat de informatie op deze website genoeg is voor de consument om zelf een keuze te maken. Mis je informatie? Laat het ons dan gerust weten!