1. Bamix SwissLine M200 Zilver

Bamix SwissLine M200 Zilver Black Friday deal

5/5

Vind hier de Black Friday deals van Bamix SwissLine M200 Zilver 100.005. Tijdens deze speciale dag kun je korting krijgen op Bamix SwissLine M200 Zilver. 

Specificaties Bamix SwissLine M200 Zilver
MerkBamix
Fabrikantcode100.005

Over Bamix 100.005

De Bamix SwissLine M200 Zilver is een indrukwekkende staafmixer die zuinig en stil in gebruik is, maar toch een buitengewone kracht heeft. Met een vermogen van slechts 200 watt kan deze mixer snelheden tot wel 18.000 toeren per minuut bereiken. Dit zorgt ervoor dat je moeiteloos allerlei ingrediënten kunt mixen, vermalen, pureren en zelfs ijs kunt crushen. Maar dat is nog niet alles! Deze staafmixer wordt geleverd met een scala aan accessoires om je kookervaring nog beter te maken. Het multimesje is perfect voor het mixen van ingrediënten, het vermalen van harde ingrediënten en het maken van heerlijke purees. Met de klopper kun je luchtige bereidingen maken, zoals slagroom en mousse. En als je behoefte hebt aan een gladde en romige textuur, dan is er de menger die je kunt gebruiken voor het maken van puree, mayonaise of pannenkoekenbeslag. Daarnaast is er ook nog de hakmolen, die je kunt gebruiken om droge groenten, chocolade, kruiden en harde kazen snel en efficiënt te hakken. En als kers op de taart geeft Bamix maar liefst 10 jaar garantie op de motor van deze staafmixer. Dus je kunt erop vertrouwen dat je een kwaliteitsproduct in handen hebt. De Bamix SwissLine M200 Zilver is niet alleen een functioneel en krachtig apparaat, maar ook een stijlvolle toevoeging aan je keuken.

Pluspunten
  • Met de bijgeleverde hakmolen kun je noten binnen 15 seconden vermalen tot pindakaas. Bewaar de staafmixer en de accessoires in de staande houder. Met een vermogen van 200 watt en 18.000 toeren per minuut is deze staafmixer stil, energiezuinig en uiterst krachtig in gebruik.

Minpunten
  • De voet van de staafmixer is niet afneembaar om schoon te maken in de vaatwasser; je kunt hem echter gemakkelijk afspoelen onder de kraan.

Veelgestelde vragen over de Black Friday korting voor de Bamix SwissLine M200 Zilver

Bekijk of de Bamix SwissLine M200 Zilver mee doet aan de Black Friday dagen en met hoeveel korting je deze kan aanschaffen door op de button ‘Vind de beste prijs’ te klikken.

Nee de kwaliteit is hetzelfde. Tijdens de Black Friday dagen is het mogelijk om vele producten tegen korting aan te schaffen.

Je kunt het product niet bij ons kopen, wel geven we een uitgebreide review van de Bamix 100.005, en hebben we de aanbieder met de beste prijs voor jou gevonden. Je hoeft alleen maar even op de groene knop “beste prijs” te klikken om doorverwezen te worden.

Alle reviews op deze website worden met zorg samengesteld door onze experts. Door zorgvuldig onderzoek weten we zeker dat de informatie op deze website genoeg is voor de consument om zelf een keuze te maken. Mis je informatie? Laat het ons dan gerust weten!