1. blackfriday
  2. Bamix Superbox Zwart

Bamix Superbox Zwart Black Friday deal

5/5

Vind hier de Black Friday deals van Bamix Superbox Zwart 105161. Tijdens deze speciale dag kun je korting krijgen op Bamix Superbox Zwart. 

Specificaties Bamix Superbox Zwart
MerkBamix
Fabrikantcode105161

Over Bamix 105161

Met de Bamix Superbox Zwart haal je een krachtige staafmixer met een complete accessoireset in huis. Deze staafmixer is niet alleen zuinig in gebruik, maar ook verrassend stil. Daarnaast wordt de box geleverd met 4 mesjes, namelijk het veelzijdige multimes, een handige klopper, een effectieve menger en een scherp vleesmes. Hiermee kun je eenvoudig allerlei soorten gerechten bereiden en je creativiteit in de keuken de vrije loop laten. Naast de mesjes, bevat de Superbox ook de handige SliceSy, een veelzijdige processormolen en maar liefst 3 verschillende bekertjes. Met behulp van de accessoires kun je de staafmixer gebruiken voor diverse bereidingen. Gebruik de klopper bijvoorbeeld om eiwitten stijf te kloppen, het multimesje voor het maken van heerlijke tapenades, de menger voor het pureren van groenten en met het vleesmes kun je zelfs smakelijke tartaar bereiden. En wanneer je nog meer mogelijkheden wilt, tover je de staafmixer eenvoudig om tot een foodprocessor met behulp van de SliceSy. Het schoonmaken van de accessoires is een fluitje van een cent. Je kunt ze na gebruik namelijk gewoon in de vaatwasser plaatsen. De staafmixervoet spoel je eenvoudigweg af onder de kraan. Zo kun je snel weer aan de slag met het bereiden van de meest verrukkelijke gerechten. Met de Bamix Superbox Zwart haal je niet alleen een krachtige staafmixer in huis.

Pluspunten
  • Het wordt geleverd met een zeer complete set accessoires, waaronder een hakmolen, diverse rasp- en snijschijven en 2 mengbekers. Je kunt de staafmixer en de accessoires gemakkelijk opbergen in de bijbehorende houder. Met een vermogen van 250 watt en 19.000 toeren per minuut is deze staafmixer stil, energiezuinig en zeer krachtig in gebruik.

Minpunten
  • De voet van de staafmixer kan niet worden verwijderd voor reiniging in de vaatwasser.

Veelgestelde vragen over de Black Friday korting voor de Bamix Superbox Zwart

Bekijk of de Bamix Superbox Zwart mee doet aan de Black Friday dagen en met hoeveel korting je deze kan aanschaffen door op de button ‘Vind de beste prijs’ te klikken.

Nee de kwaliteit is hetzelfde. Tijdens de Black Friday dagen is het mogelijk om vele producten tegen korting aan te schaffen.

Je kunt het product niet bij ons kopen, wel geven we een uitgebreide review van de Bamix 105161, en hebben we de aanbieder met de beste prijs voor jou gevonden. Je hoeft alleen maar even op de groene knop “beste prijs” te klikken om doorverwezen te worden.

Alle reviews op deze website worden met zorg samengesteld door onze experts. Door zorgvuldig onderzoek weten we zeker dat de informatie op deze website genoeg is voor de consument om zelf een keuze te maken. Mis je informatie? Laat het ons dan gerust weten!