1. blackfriday
  2. Bamix Superbox Zilver

Bamix Superbox Zilver Black Friday deal

5/5

Vind hier de Black Friday deals van Bamix Superbox Zilver 105.160. Tijdens deze speciale dag kun je korting krijgen op Bamix Superbox Zilver. 

Specificaties Bamix Superbox Zilver
MerkBamix
Fabrikantcode105.160

Over Bamix 105.160

Met de Bamix Superbox Zilver haal je een ultieme alles-in-één keukenmachine in huis. Deze box bevat de veelzijdige Bamix SwissLine M250 staafmixer, die niet alleen zuinig en stil is, maar ook ongelooflijk krachtig. Maar dat is nog niet alles! Bij deze set worden ook de drie standaard hulpstukken geleverd: het multimesje, een klopper en een menger. Als kers op de taart krijg je zelfs een extra vleesmes. In aanvulling op de staafmixer bevat de Superbox Zilver ook de SliceSy. Hiermee transformeer je je staafmixer moeiteloos in een complete foodprocessor. De SliceSy wordt geleverd met een handige hakmolen en maar liefst vijf verschillende opzetstukken om te raspen en te snijden. Maar daar blijft het niet bij! De set bevat ook een Processormaalbak met powerdisk, waarmee je ingrediënten moeiteloos tot poeder kunt vermalen. En alsof dat nog niet genoeg is, worden er ook drie verschillende bekers meegeleverd: een handig mayonaisebekertje, een beker van 0,5 liter en een beker van 1 liter. Na het gebruik van deze geweldige keukenmachine kun je alle accessoires eenvoudig in de vaatwasser reinigen. De staafmixervoet spoel je gewoon af onder de kraan. Met de Bamix Superbox Zilver ben je verzekerd van een complete en krachtige keukenmachine die je zal helpen bij al je culinaire avonturen!

Pluspunten
  • Inclusief in de set is een uitgebreide accessoireset met een hakmolen, verschillende raspschijven en snijschijven, en 2 mengbekers. Je kunt de staafmixer en de accessoires eenvoudig opbergen in de houder. Met een vermogen van 250 watt en een snelheid van 19.000 toeren per minuut is deze staafmixer stil, energiezuinig en uiterst krachtig in gebruik.

Minpunten
  • De voet van de staafmixer kan niet losgemaakt worden voor reiniging in de vaatwasser.

Veelgestelde vragen over de Black Friday korting voor de Bamix Superbox Zilver

Bekijk of de Bamix Superbox Zilver mee doet aan de Black Friday dagen en met hoeveel korting je deze kan aanschaffen door op de button ‘Vind de beste prijs’ te klikken.

Nee de kwaliteit is hetzelfde. Tijdens de Black Friday dagen is het mogelijk om vele producten tegen korting aan te schaffen.

Je kunt het product niet bij ons kopen, wel geven we een uitgebreide review van de Bamix 105.160, en hebben we de aanbieder met de beste prijs voor jou gevonden. Je hoeft alleen maar even op de groene knop “beste prijs” te klikken om doorverwezen te worden.

Alle reviews op deze website worden met zorg samengesteld door onze experts. Door zorgvuldig onderzoek weten we zeker dat de informatie op deze website genoeg is voor de consument om zelf een keuze te maken. Mis je informatie? Laat het ons dan gerust weten!