1. blackfriday
  2. ATAG HG7592EBA

ATAG HG7592EBA Black Friday deal

5/5

Vind hier de Black Friday deals van ATAG HG7592EBA HG7592EBA. Tijdens deze speciale dag kun je korting krijgen op ATAG HG7592EBA. 

Specificaties ATAG HG7592EBA
MerkATAG
FabrikantcodeHG7592EBA

Over ATAG HG7592EBA

De elegante ATAG HG7592EBA biedt niet alleen een krachtige duo-wokbrander aan de linkerzijde, maar ook nog eens 4 andere pitten. Met deze veelzijdige kookplaat kun je moeiteloos meerdere gerechten tegelijk bereiden. De wokbrander kan gelijktijdig met de andere pitten worden gebruikt, zodat je in een handomdraai een smakelijke maaltijd op tafel zet. Dankzij de meegeleverde wokring blijft een wokpan met bolle bodem stevig op het vuur staan. Het ontsteken van het vuur is een fluitje van een cent dankzij de handige geïntegreerde vonkontsteking. Na het koken kun je de geëmailleerde opvangschaal van de HG7592EBA eenvoudig schoonmaken, zodat je keuken altijd netjes en hygiënisch blijft. De ATAG HG7592EBA is niet alleen een functioneel apparaat, maar ook een stijlvolle toevoeging aan je keuken. Het strakke design en de hoogwaardige afwerking zorgen ervoor dat deze kookplaat een echte eyecatcher is. Daarnaast is de HG7592EBA ook nog eens erg gebruiksvriendelijk. Het bedienen van de kookplaat is een fluitje van een cent dankzij de handige knoppen aan de voorzijde. Bovendien is de kookplaat voorzien van een slimme functie die ervoor zorgt dat de vlam automatisch wordt uitgeschakeld als deze per ongeluk uitwaait. Zo kun je met een gerust hart k.

Pluspunten
  • Verwarm een grote pan of wok snel op met de krachtige 4,6 kW wokbrander. Met de snelle start heb je slechts één hand nodig om het vuur aan te steken. Pannen staan stabieler op de ruwe gietijzeren pannendragers en verschuiven daardoor minder tijdens het koken.

Minpunten
  • De pannendragers zijn niet vaatwasserbestendig.

Veelgestelde vragen over de Black Friday korting voor de ATAG HG7592EBA

Bekijk of de ATAG HG7592EBA mee doet aan de Black Friday dagen en met hoeveel korting je deze kan aanschaffen door op de button ‘Vind de beste prijs’ te klikken.

Nee de kwaliteit is hetzelfde. Tijdens de Black Friday dagen is het mogelijk om vele producten tegen korting aan te schaffen.

Je kunt het product niet bij ons kopen, wel geven we een uitgebreide review van de ATAG HG7592EBA, en hebben we de aanbieder met de beste prijs voor jou gevonden. Je hoeft alleen maar even op de groene knop “beste prijs” te klikken om doorverwezen te worden.

Alle reviews op deze website worden met zorg samengesteld door onze experts. Door zorgvuldig onderzoek weten we zeker dat de informatie op deze website genoeg is voor de consument om zelf een keuze te maken. Mis je informatie? Laat het ons dan gerust weten!