1. blackfriday
  2. ATAG CS6692C

ATAG CS6692C Black Friday deal

5/5

Vind hier de Black Friday deals van ATAG CS6692C 740.910. Tijdens deze speciale dag kun je korting krijgen op ATAG CS6692C. 

Specificaties ATAG CS6692C
MerkATAG
Fabrikantcode740.910

Over ATAG 740.910

Bak, grill, gratineer en stoom je voedsel met de veelzijdige ATAG CS6692C combi stoomoven. Dankzij de tijdgestuurde stoominjecties blijven je verse groenten knapperig en je zelfgebakken broodjes heerlijk krokant. Tijdens de bereiding droogt je gerecht niet uit, waardoor je altijd kunt genieten van smaakvolle maaltijden. Met de handige kerntemperatuursmeter meet je eenvoudig de temperatuur van je vlees of vis, zodat je altijd de juiste gaarheid bereikt. Of je nu een sappige zalmmoot wilt bereiden of een perfect gegaarde rollade, met de ATAG CS6692C is het allemaal mogelijk. Maak het jezelf gemakkelijk door je favoriete instellingen op te slaan. Zo kun je jouw favoriete maaltijden altijd op dezelfde manier klaarmaken, zonder telkens opnieuw de juiste temperatuur en bereidingstijd in te stellen. Het Steam Clean programma zorgt ervoor dat schoonmaken een fluitje van een cent wordt. Het programma weekt al het vuil los met behulp van stoom, waardoor je aan het einde van de bereiding alleen nog maar een doekje door de ovenruimte hoeft te halen. Bespaar tijd en geniet meer van het koken met de ATAG CS6692C combi stoomoven.

Pluspunten
  • De stoomfunctie is ideaal voor het bereiden van vis, vlees en groenten. Met het Steam Clean reinigingssysteem wordt vuil in de oven losgeweekt met stoom. Met een uitstekende kookkwaliteit heb je veel opties om gerechten te bereiden.

Minpunten
  • Je gebruikt geen app op je smartphone om de oven te bedienen.

Veelgestelde vragen over de Black Friday korting voor de ATAG CS6692C

Bekijk of de ATAG CS6692C mee doet aan de Black Friday dagen en met hoeveel korting je deze kan aanschaffen door op de button ‘Vind de beste prijs’ te klikken.

Nee de kwaliteit is hetzelfde. Tijdens de Black Friday dagen is het mogelijk om vele producten tegen korting aan te schaffen.

Je kunt het product niet bij ons kopen, wel geven we een uitgebreide review van de ATAG 740.910, en hebben we de aanbieder met de beste prijs voor jou gevonden. Je hoeft alleen maar even op de groene knop “beste prijs” te klikken om doorverwezen te worden.

Alle reviews op deze website worden met zorg samengesteld door onze experts. Door zorgvuldig onderzoek weten we zeker dat de informatie op deze website genoeg is voor de consument om zelf een keuze te maken. Mis je informatie? Laat het ons dan gerust weten!