1. blackfriday
  2. Atag BIH07471EV

Atag BIH07471EV Black Friday deal

5/5

Vind hier de Black Friday deals van Atag BIH07471EV 739.454. Tijdens deze speciale dag kun je korting krijgen op Atag BIH07471EV. 

Specificaties Atag BIH07471EV
MerkATAG
Fabrikantcode739.454

Over ATAG 739.454

Met de ATAG BIH07471EV heb je genoeg ruimte voor al je pannen dankzij de 4 kookzones. Deze inductie kookplaat is 70 centimeter breed en past perfect in een nis van 56 centimeter. Hierdoor heb je meer ruimte voor grote pannen, zelfs als je keuken een kleinere nis heeft. Maar dat is niet alles, deze kookplaat heeft ook een handige Bridge functie. Deze functie herkent automatisch je grillplaat, waardoor je deze niet telkens opnieuw hoeft aan te sluiten. Zodra je de grillplaat op de flexibele kookzone plaatst, stelt de kookplaat zelf de juiste instellingen in. Maar wat als je de pan toch naar een andere zone wilt verplaatsen? Geen probleem! Met de ATAG BIH07471EV neem je eenvoudig de ingestelde kookstanden en timers mee naar de nieuwe zone. Zo hoef je niet telkens opnieuw te beginnen en kun je moeiteloos verder koken. En wat als het eten klaar is, maar nog niet iedereen thuis is? Ook daar heeft deze kookplaat aan gedacht. Met de warmhoudfunctie blijft je gerecht warm, zonder verder te garen. Zo kun je op je gemak wachten tot iedereen aan tafel zit en genieten van een heerlijke maaltijd. Met de ATAG BIH07471EV haal je niet alleen een kookplaat met genoeg ruimte en handige functies in huis, maar ook een stijlvol design. De strakke lijnen en het zwarte glas zorgen voor een.

Pluspunten
  • Je kunt eenvoudig 2 kookzones koppelen, zodat je ruimte creëert voor een grillplaat. Omdat de kookplaat breder is dan de opening, heb je extra veel ruimte. Met de schuifregelaar kun je gemakkelijk de juiste kookstand instellen.

Minpunten
  • De kookplaat heeft geen braadsensor om een precieze temperatuur te behouden.

Veelgestelde vragen over de Black Friday korting voor de Atag BIH07471EV

Bekijk of de Atag BIH07471EV mee doet aan de Black Friday dagen en met hoeveel korting je deze kan aanschaffen door op de button ‘Vind de beste prijs’ te klikken.

Nee de kwaliteit is hetzelfde. Tijdens de Black Friday dagen is het mogelijk om vele producten tegen korting aan te schaffen.

Je kunt het product niet bij ons kopen, wel geven we een uitgebreide review van de ATAG 739.454, en hebben we de aanbieder met de beste prijs voor jou gevonden. Je hoeft alleen maar even op de groene knop “beste prijs” te klikken om doorverwezen te worden.

Alle reviews op deze website worden met zorg samengesteld door onze experts. Door zorgvuldig onderzoek weten we zeker dat de informatie op deze website genoeg is voor de consument om zelf een keuze te maken. Mis je informatie? Laat het ons dan gerust weten!