1. blackfriday
  2. AEG SKE818E1DS

AEG SKE818E1DS Black Friday deal

5/5

Vind hier de Black Friday deals van AEG SKE818E1DS 923 581 064. Tijdens deze speciale dag kun je korting krijgen op AEG SKE818E1DS. 

Specificaties AEG SKE818E1DS
MerkAEG
Fabrikantcode923 581 064

Over AEG 923 581 064

De AEG SKE818E1DS is een uiterst stille koelkast met een geluidsniveau van slechts 34 decibel. Hierdoor kunt u genieten van een rustige en vredige keukenomgeving, zonder enige storende geluiden. Met een ruim koelgedeelte van 310 liter biedt deze koelkast voldoende ruimte voor al uw verse producten en dranken. Het koelgedeelte is flexibel in te delen dankzij de 5 eenvoudig verstelbare plateaus van veiligheidsglas. U kunt de plateaus naar wens aanpassen om plaats te bieden aan grote flessen of hogere potten. Daarnaast zijn er deurvakken aanwezig die extra ruimte bieden voor uw kleinere boodschappen, zoals sauzen en dressings. Dankzij de DynamicAir-technologie in deze koelkast wordt er een constante luchtstroom gecreëerd. Hierdoor wordt er in de hele koelkast een stabiele temperatuur behouden, wat betekent dat het op elke plank even koel is. U hoeft zich geen zorgen te maken over temperatuurschommelingen die uw voedsel kunnen bederven. De koelkastdeur is gemaakt van roestvrijstaal, wat niet alleen een moderne uitstraling geeft aan uw keuken, maar ook duurzaam is. De deur zal niet snel beschadigen, waardoor de koelkast er altijd netjes en verzorgd uitziet. Kortom, de AEG SKE818E1DS is een stijlvolle en praktische koelkast die uw verse producten op de juiste.

Pluspunten
  • Heeft een ruime 1-deurskoelkast met een koelinhoud van 311 liter. Met een geluidsniveau van slechts 34 decibel, hoor je nauwelijks dat hij aanstaat. In de vershoudzone blijft groente en fruit langer fris.

Minpunten
  • Heeft een kortere levensduur vanwege de basisklasse bouwkwaliteit.

Veelgestelde vragen over de Black Friday korting voor de AEG SKE818E1DS

Bekijk of de AEG SKE818E1DS mee doet aan de Black Friday dagen en met hoeveel korting je deze kan aanschaffen door op de button ‘Vind de beste prijs’ te klikken.

Nee de kwaliteit is hetzelfde. Tijdens de Black Friday dagen is het mogelijk om vele producten tegen korting aan te schaffen.

Je kunt het product niet bij ons kopen, wel geven we een uitgebreide review van de AEG 923 581 064, en hebben we de aanbieder met de beste prijs voor jou gevonden. Je hoeft alleen maar even op de groene knop “beste prijs” te klikken om doorverwezen te worden.

Alle reviews op deze website worden met zorg samengesteld door onze experts. Door zorgvuldig onderzoek weten we zeker dat de informatie op deze website genoeg is voor de consument om zelf een keuze te maken. Mis je informatie? Laat het ons dan gerust weten!