1. blackfriday
  2. AEG SFE812E1AC

AEG SFE812E1AC Black Friday deal

5/5

Vind hier de Black Friday deals van AEG SFE812E1AC 933.033.351. Tijdens deze speciale dag kun je korting krijgen op AEG SFE812E1AC. 

Specificaties AEG SFE812E1AC
MerkAEG
Fabrikantcode933.033.351

Over AEG 933.033.351

Met de AEG SFE812E1AC kun je gemakkelijk boodschappen opbergen voor een huishouden van 3 of 4 personen. Of je nu je blok kaas of blikken bier wilt bewaren, deze koelkast zorgt ervoor dat alles even koel blijft dankzij de efficiënte luchtcirculatie. Daarnaast biedt de superkoelfunctie de mogelijkheid om de temperatuur snel te verlagen, zodat nieuwe boodschappen direct goed gekoeld worden. Wat deze koelkast nog specialer maakt, is het geluidsniveau van slechts 35 decibel. Hierdoor zul je niet eens merken dat hij aanstaat, waardoor je hem zonder problemen in een open keuken kunt plaatsen. Dit is vooral handig als je thuiswerkt en geen last wilt hebben van een zoemend geluid. Met de AEG SFE812E1AC heb je altijd een stille en efficiënte koelkast die perfect past bij jouw moderne keuken.

Pluspunten
  • Dankzij het lage geluidsniveau van 35 decibel is het nauwelijks hoorbaar dat hij aan staat. In de vershoudzone blijven groenten, fruit, vlees en vis langer vers. Heeft een langere levensduur dankzij de middenklasse bouwkwaliteit.

Minpunten
  • Heeft een koelinhoud van 167 liter, wat minder ruim is dan de meeste 1-deurskoelkasten.

Veelgestelde vragen over de Black Friday korting voor de AEG SFE812E1AC

Bekijk of de AEG SFE812E1AC mee doet aan de Black Friday dagen en met hoeveel korting je deze kan aanschaffen door op de button ‘Vind de beste prijs’ te klikken.

Nee de kwaliteit is hetzelfde. Tijdens de Black Friday dagen is het mogelijk om vele producten tegen korting aan te schaffen.

Je kunt het product niet bij ons kopen, wel geven we een uitgebreide review van de AEG 933.033.351, en hebben we de aanbieder met de beste prijs voor jou gevonden. Je hoeft alleen maar even op de groene knop “beste prijs” te klikken om doorverwezen te worden.

Alle reviews op deze website worden met zorg samengesteld door onze experts. Door zorgvuldig onderzoek weten we zeker dat de informatie op deze website genoeg is voor de consument om zelf een keuze te maken. Mis je informatie? Laat het ons dan gerust weten!