1. blackfriday
  2. AEG SFB612F1AS

AEG SFB612F1AS Black Friday deal

5/5

Vind hier de Black Friday deals van AEG SFB612F1AS 933 033 144. Tijdens deze speciale dag kun je korting krijgen op AEG SFB612F1AS. 

Specificaties AEG SFB612F1AS
MerkAEG
Fabrikantcode933 033 144

Over AEG 933 033 144

De AEG SFB612F1AS is een stijlvolle inbouw koelkast die perfect is voor een gezin van 3 of 4 personen. Met een ruime inhoud van 187 liter biedt deze koelkast voldoende opbergruimte voor al je etenswaren. Dankzij de 4 plateaus van veiligheidsglas kun je al je snacks, beleg en zelfs zakken met krieltjes gemakkelijk organiseren. En als je extra ruimte nodig hebt voor bijvoorbeeld een verjaardagstaart, kun je de plateaus eenvoudig verplaatsen naar boven of beneden. Met een apart groentelaatje kun je je groenten en fruit ook netjes gescheiden houden. Zo blijven ze langer vers en behouden ze hun smaak. Daarnaast beschikt deze koelkast over een handig vriesvak met een capaciteit van 14 liter, waardoor je ook diepvriesproducten kunt bewaren. Je favoriete diepvriespizza en ijsjes vinden hier dus ook een plekje. Bovendien produceert de AEG SFB612F1AS slechts 35 decibel aan geluid, wat betekent dat je geen last hebt van storend gezoem. Hierdoor kun je deze koelkast zelfs in een open keuken plaatsen zonder dat het de sfeer verstoort. Met zijn strakke design en handige functies is de AEG SFB612F1AS de ideale inbouw koelkast voor gezinnen die op zoek zijn naar een betrouwbare en stijlvolle oplossing voor hun voedselopslag. Geniet van voldoende ruim.

Pluspunten
  • Vanwege het geluidsniveau van slechts 35 decibel merk je bijna niet dat hij aan is. Het heeft een klein vriesvak van 14 liter om een diepvriespizza en ijsjes in te bewaren.

Minpunten
  • Is een energieklasse F minder zuinig dan de meeste 1-deurs koelkasten.

Veelgestelde vragen over de Black Friday korting voor de AEG SFB612F1AS

Bekijk of de AEG SFB612F1AS mee doet aan de Black Friday dagen en met hoeveel korting je deze kan aanschaffen door op de button ‘Vind de beste prijs’ te klikken.

Nee de kwaliteit is hetzelfde. Tijdens de Black Friday dagen is het mogelijk om vele producten tegen korting aan te schaffen.

Je kunt het product niet bij ons kopen, wel geven we een uitgebreide review van de AEG 933 033 144, en hebben we de aanbieder met de beste prijs voor jou gevonden. Je hoeft alleen maar even op de groene knop “beste prijs” te klikken om doorverwezen te worden.

Alle reviews op deze website worden met zorg samengesteld door onze experts. Door zorgvuldig onderzoek weten we zeker dat de informatie op deze website genoeg is voor de consument om zelf een keuze te maken. Mis je informatie? Laat het ons dan gerust weten!