1. blackfriday
  2. AEG SCE818D3FS

AEG SCE818D3FS Black Friday deal

5/5

Vind hier de Black Friday deals van AEG SCE818D3FS 925 500 031. Tijdens deze speciale dag kun je korting krijgen op AEG SCE818D3FS. 

Specificaties AEG SCE818D3FS
MerkAEG
Fabrikantcode925 500 031

Over AEG 925 500 031

De AEG SCE818D3FS is een koel-vriescombinatie die zorgt voor een optimale temperatuurregeling dankzij ColdSense. Met behulp van sensoren wordt de binnentemperatuur telkens weer op het normale niveau gebracht wanneer je de deur opent en sluit. Hierdoor worden je etenswaren beschermd tegen schommelingen in temperatuur. Daarnaast beschikt deze koel-vriescombinatie over de handige functie van supervriezen. Hiermee kun je tijdelijk de temperatuur in het vriesvak verlagen, waardoor je voorkomt dat de boodschappen warm worden wanneer je de deur opent. Een ander handig kenmerk van de AEG SCE818D3FS is dat de temperatuurregeling van het koelgedeelte en de vriezer gescheiden zijn. Dit betekent dat je voor beide compartimenten de juiste temperatuur kunt instellen. Of je nu wilt genieten van een perfect gekoeld drankje of je etenswaren langdurig wilt bewaren, met deze koel-vriescombinatie heb je volledige controle over de temperatuur. Bovendien heeft het apparaat een laag geluidsniveau van slechts 35 decibel, waardoor je het probleemloos in een open keuken kunt plaatsen zonder dat het hinderlijk is. Met de AEG SCE818D3FS haal je een geavanceerde en gebruiksvriendelijke koel-vriescombinatie in huis. Dankzij de verschillende functies en de mogelijkheid om de temperatuur naar wens in te stellen, kun je al je voedingsmiddelen op de ideale temperatuur bewaren.

Pluspunten
  • De koelkast heeft een energieklasse D, wat betekent dat hij zuinig is in gebruik en dus goed is voor het milieu. Met een geluidsniveau van slechts 35 decibel, hoor je nauwelijks dat hij aanstaat. Dankzij de luchtcirculatie blijft het op elk plateau even koel.

Minpunten
  • Heeft geen versvak waarin je jouw verse boodschappen langer kunt bewaren. Biedt met een basisklasse koelkwaliteit minder goede bewaaromstandigheden voor je boodschappen.

Veelgestelde vragen over de Black Friday korting voor de AEG SCE818D3FS

Bekijk of de AEG SCE818D3FS mee doet aan de Black Friday dagen en met hoeveel korting je deze kan aanschaffen door op de button ‘Vind de beste prijs’ te klikken.

Nee de kwaliteit is hetzelfde. Tijdens de Black Friday dagen is het mogelijk om vele producten tegen korting aan te schaffen.

Je kunt het product niet bij ons kopen, wel geven we een uitgebreide review van de AEG 925 500 031, en hebben we de aanbieder met de beste prijs voor jou gevonden. Je hoeft alleen maar even op de groene knop “beste prijs” te klikken om doorverwezen te worden.

Alle reviews op deze website worden met zorg samengesteld door onze experts. Door zorgvuldig onderzoek weten we zeker dat de informatie op deze website genoeg is voor de consument om zelf een keuze te maken. Mis je informatie? Laat het ons dan gerust weten!