1. blackfriday
  2. AEG SCB418F3LS

AEG SCB418F3LS Black Friday deal

5/5

Vind hier de Black Friday deals van AEG SCB418F3LS 925.503.170. Tijdens deze speciale dag kun je korting krijgen op AEG SCB418F3LS. 

Specificaties AEG SCB418F3LS
MerkAEG
Fabrikantcode925.503.170

Over AEG 925.503.170

Met de AEG SCB418F3LS hoef je je geen zorgen te maken over storende geluiden. Dankzij het geluidsniveau van slechts 35 decibel is deze inbouw koelkast opvallend stil. Hierdoor kun je hem moeiteloos plaatsen in een open keuken of een kleine keukenruimte. Met deze koelkast kun je gemakkelijk de wekelijkse boodschappen voor 3 tot 4 personen bewaren. Waar je ook besluit om je kaas of ham neer te leggen, de luchtcirculatie zorgt ervoor dat het overal in de koelkast even koel is. De koude lucht wordt gelijkmatig verspreid, waardoor al je producten perfect gekoeld worden. Het vriesgedeelte van de AEG SCB418F3LS bestaat uit 3 transparante lades, waardoor je altijd een duidelijk overzicht hebt van je ingevroren levensmiddelen. Met de supervriezen functie kun je de temperatuur tijdelijk verlagen, waardoor je boodschappen sneller worden ingevroren en hun smaak en kwaliteit behouden. Bovendien minimaliseert het Low Frost systeem de vorming van ijs in de koelkast, waardoor je deze slechts 1 of 2 keer per jaar hoeft te ontdooien. Dit bespaart je tijd en energie, zodat je meer tijd hebt om te genieten van het comfort en gemak dat deze koelkast biedt. Kortom, de AEG SCB418F3LS is de perfecte keuze voor wie op zoek is naar een.

Pluspunten
  • Vanwege het geluidsarme niveau van 35 decibel, merk je nauwelijks dat hij aanstaat. Dankzij de luchtcirculatie is het op elk plateau even koel.

Minpunten
  • Een koelkast met energieklasse F is niet energiezuinig.

Veelgestelde vragen over de Black Friday korting voor de AEG SCB418F3LS

Bekijk of de AEG SCB418F3LS mee doet aan de Black Friday dagen en met hoeveel korting je deze kan aanschaffen door op de button ‘Vind de beste prijs’ te klikken.

Nee de kwaliteit is hetzelfde. Tijdens de Black Friday dagen is het mogelijk om vele producten tegen korting aan te schaffen.

Je kunt het product niet bij ons kopen, wel geven we een uitgebreide review van de AEG 925.503.170, en hebben we de aanbieder met de beste prijs voor jou gevonden. Je hoeft alleen maar even op de groene knop “beste prijs” te klikken om doorverwezen te worden.

Alle reviews op deze website worden met zorg samengesteld door onze experts. Door zorgvuldig onderzoek weten we zeker dat de informatie op deze website genoeg is voor de consument om zelf een keuze te maken. Mis je informatie? Laat het ons dan gerust weten!