1. AEG RTS413D1AW

AEG RTS413D1AW Black Friday deal

5/5

Vind hier de Black Friday deals van AEG RTS413D1AW 923 421 194. Tijdens deze speciale dag kun je korting krijgen op AEG RTS413D1AW. 

Specificaties AEG RTS413D1AW
MerkAEG
Fabrikantcode923 421 194

Over AEG 923 421 194

De AEG RTS413D1AW is een tafelmodel koelkast die perfect is voor kleine huishoudens. Met een klein vriesvak van 15 liter kun je gemakkelijk een halfje brood of je favoriete ijs bewaren. De rest van de plateaus bieden voldoende ruimte voor de boodschappen van 1 of 2 personen. Het beste van alles is dat deze koelkast energieklasse D heeft, waardoor je jaarlijks weinig aan energiekosten hoeft te betalen. Door voor dit apparaat te kiezen, draag je ook nog eens je steentje bij aan het milieu. Een ander voordeel van de AEG RTS413D1AW is de gelijkmatige luchtcirculatie in de koelkast. Hierdoor maakt het niet uit waar je de vegetarische ham of roomkaas neerlegt, want overal in de koelkast is het even koel. Daarnaast is er ook een ruime groentelade aanwezig, waar je gemakkelijk een grote krop andijvie in kunt bewaren. En als je ooit vergeet waar je die pot pesto hebt neergezet, dan helpt de handige binnenverlichting je graag een handje. Kortom, de AEG RTS413D1AW is de ideale koelkast voor kleine huishoudens die op zoek zijn naar een energiezuinig en praktisch apparaat.

Pluspunten
  • Heeft een kleine vriesruimte van 15 liter om een diepvriespizza en ijsjes te bewaren. De koelkast heeft energieklasse D en is dus energiezuinig en milieuvriendelijk. Dankzij de luchtcirculatie is het op elk niveau even koel.

Minpunten
  • Met een basisklasse koelkwaliteit is het bewaren van je boodschappen minder goed.

Veelgestelde vragen over de Black Friday korting voor de AEG RTS413D1AW

Bekijk of de AEG RTS413D1AW mee doet aan de Black Friday dagen en met hoeveel korting je deze kan aanschaffen door op de button ‘Vind de beste prijs’ te klikken.

Nee de kwaliteit is hetzelfde. Tijdens de Black Friday dagen is het mogelijk om vele producten tegen korting aan te schaffen.

Je kunt het product niet bij ons kopen, wel geven we een uitgebreide review van de AEG 923 421 194, en hebben we de aanbieder met de beste prijs voor jou gevonden. Je hoeft alleen maar even op de groene knop “beste prijs” te klikken om doorverwezen te worden.

Alle reviews op deze website worden met zorg samengesteld door onze experts. Door zorgvuldig onderzoek weten we zeker dat de informatie op deze website genoeg is voor de consument om zelf een keuze te maken. Mis je informatie? Laat het ons dan gerust weten!