1. AEG RKB539F1DW

AEG RKB539F1DW Black Friday deal

5/5

Vind hier de Black Friday deals van AEG RKB539F1DW 925.052.166. Tijdens deze speciale dag kun je korting krijgen op AEG RKB539F1DW. 

Specificaties AEG RKB539F1DW
MerkAEG
Fabrikantcode925.052.166

Over AEG 925.052.166

Met de AEG RKB539F1DW hoef je je geen zorgen te maken over een gebrek aan koelruimte. Met een inhoud van 390 liter is deze koelkast ruim genoeg om voedsel te bewaren voor 5 personen of meer. Bovendien is deze 1-deurs koelkast gemakkelijk aan te passen naar jouw wensen. Je kunt alle glasplaten en deurvakken uit de koelkast halen en ze naar boven of beneden verplaatsen. Zo creëer je snel ruimte voor een grote taart of een pak soep. Dankzij de DynamicAir technologie blijft de koelkast overal even koel. Het maakt niet uit waar je je vleeswaren plaatst, want al je producten blijven langer vers. Daarnaast heeft de Maxibox groentelade een extra groot formaat. Hierdoor kun je meer verse sla en broccoli bewaren. Maar dat is nog niet alles! Deze AEG koelkast heeft ook een handige automatische ontdooifunctie. Dit betekent dat je nooit meer zelf de koelkast hoeft te ontdooien, waardoor je tijd en moeite bespaart. Bovendien is de koelkast voorzien van LED-verlichting, waardoor je altijd een duidelijk overzicht hebt van al je producten. Geen gedoe meer met zoeken in het donker! En dankzij het energielabel A+++ is deze koelkast niet alleen goed voor het bewaren van je voedsel, maar ook voor het milieu én je energierekening. Kortom, de AEG RKB539F1DW is de ideale koelk.

Pluspunten
  • Het is een ruime 1-deurskoelkast met een koelinhoud van 387 liter. Groente en fruit blijven langer vers in de vershoudzone. Dankzij de luchtcirculatie is het op elk plateau even koel.

Minpunten
  • Is een F-klasse energiezuiniger dan de meeste 1-deurs koelkasten.

Veelgestelde vragen over de Black Friday korting voor de AEG RKB539F1DW

Bekijk of de AEG RKB539F1DW mee doet aan de Black Friday dagen en met hoeveel korting je deze kan aanschaffen door op de button ‘Vind de beste prijs’ te klikken.

Nee de kwaliteit is hetzelfde. Tijdens de Black Friday dagen is het mogelijk om vele producten tegen korting aan te schaffen.

Je kunt het product niet bij ons kopen, wel geven we een uitgebreide review van de AEG 925.052.166, en hebben we de aanbieder met de beste prijs voor jou gevonden. Je hoeft alleen maar even op de groene knop “beste prijs” te klikken om doorverwezen te worden.

Alle reviews op deze website worden met zorg samengesteld door onze experts. Door zorgvuldig onderzoek weten we zeker dat de informatie op deze website genoeg is voor de consument om zelf een keuze te maken. Mis je informatie? Laat het ons dan gerust weten!