1. blackfriday
  2. AEG KSE792280M SteamPro

AEG KSE792280M SteamPro Black Friday deal

5/5

Vind hier de Black Friday deals van AEG KSE792280M SteamPro 944 004 939. Tijdens deze speciale dag kun je korting krijgen op AEG KSE792280M SteamPro. 

Specificaties AEG KSE792280M SteamPro
MerkAEG
Fabrikantcode944 004 939

Over AEG 944 004 939

Met de AEG KSE792280M wordt koken met stoom een fluitje van een cent. Je hoeft alleen maar de gewenste temperatuur voor je gerecht te selecteren en de Steamify functie voegt automatisch de perfecte hoeveelheid stoom toe. Hierdoor blijft je maaltijd heerlijk sappig en droogt het niet uit. Maar dat is nog niet alles. Met deze oven kun je ook sous-vide koken door al je verse ingrediënten in een vacuümzak te doen en je zalm met citroen op deze manier te bereiden. Je zult versteld staan van de smaak en textuur van je gerechten. Daarnaast beschikt de AEG KSE792280M over een handige kerntemperatuursensor, waarmee je tijdens het koken de kerntemperatuur van je gerecht kunt meten. Dit geeft je extra zekerheid dat je biefstuk perfect gaar is wanneer je hem uit de oven haalt. En voor die dagen waarop je geen zin hebt om te koken, is er de pizzastand. Geniet van een heerlijke pizza met een extra knapperige bodem. En maak je geen zorgen over het schoonmaken, want dankzij de hydrolyse functie weekt het vuil los van de wanden, waardoor je minder tijd kwijt bent aan het schoonmaken van de oven. Met de AEG KSE792280M haal je een veelzijdige en gebruiksvriendelijke oven in huis die je kookervaring naar een hoger niveau tilt.

Pluspunten
  • Met de AEG SteamPro kun je je gerechten bereiden met stoom of hete lucht, in combinatie met hoge, gemiddelde of lage vochtigheid. De ovenweekt vuil los met stoom dankzij het reinigingssysteem hydrolyse. Met een topkwaliteit bereiding heb je tal van mogelijkheden voor het klaarmaken van gerechten.

Minpunten
  • Je gebruikt geen app op je smartphone om de oven te bedienen.

Veelgestelde vragen over de Black Friday korting voor de AEG KSE792280M SteamPro

Bekijk of de AEG KSE792280M SteamPro mee doet aan de Black Friday dagen en met hoeveel korting je deze kan aanschaffen door op de button ‘Vind de beste prijs’ te klikken.

Nee de kwaliteit is hetzelfde. Tijdens de Black Friday dagen is het mogelijk om vele producten tegen korting aan te schaffen.

Je kunt het product niet bij ons kopen, wel geven we een uitgebreide review van de AEG 944 004 939, en hebben we de aanbieder met de beste prijs voor jou gevonden. Je hoeft alleen maar even op de groene knop “beste prijs” te klikken om doorverwezen te worden.

Alle reviews op deze website worden met zorg samengesteld door onze experts. Door zorgvuldig onderzoek weten we zeker dat de informatie op deze website genoeg is voor de consument om zelf een keuze te maken. Mis je informatie? Laat het ons dan gerust weten!