1. blackfriday
  2. AEG KPE742280M AssistedCooking

AEG KPE742280M AssistedCooking Black Friday deal

5/5

Vind hier de Black Friday deals van AEG KPE742280M AssistedCooking 944 004 940. Tijdens deze speciale dag kun je korting krijgen op AEG KPE742280M AssistedCooking. 

Specificaties AEG KPE742280M AssistedCooking
MerkAEG
Fabrikantcode944 004 940

Over AEG 944 004 940

Met de AEG KPE742280M AssistedCooking heb je altijd de juiste instellingen voor jouw gerecht. Deze combi-oven is voorzien van de AssistedCooking functie met een verscheidenheid aan recepten. Of het nu gaat om quiche, lasagne of pizza's, de oveninstellingen zijn al voor je uitgewerkt. Je kunt ze eenvoudig selecteren via het overzichtelijke display. Daarnaast beschikt deze oven over een handige temperatuurmeter voor het bereiden van vlees en vis. Hiermee kun je de exacte temperatuur van je rollade aflezen, zodat deze niet uitdroogt. En als het gaat om het schoonmaken van de oven, hoef je je geen zorgen te maken. Dankzij de pyrolyse functie kan de oven zichzelf op hoge temperatuur reinigen, waardoor vuil en vet veranderen in as. Je kunt dit eenvoudig wegvegen met een vochtige doek en je oven is weer schoon. Met de AEG KPE742280M AssistedCooking wordt koken een plezierige en moeiteloze ervaring. Laat je inspireren door de verschillende recepten en geniet van perfect bereide gerechten. Bovendien hoef je je geen zorgen te maken over het schoonmaken van de oven, want dat doet hij gewoon zelf. Ga voor gemak en kwaliteit met deze veelzijdige combi-oven.

Pluspunten
  • Dankzij Assisted Cooking komt jouw gerecht perfect uit de oven dankzij de ingebouwde kookinstellingen. Met een bereidingskwaliteit van topklasse heb je talloze mogelijkheden om gerechten te bereiden. Met het pyrolyse-reinigingssysteem verbrandt de oven al het vuil en vet.

Minpunten
  • De oven heeft geen uitschuifbare rails waarmee je je gerecht uit de oven kunt halen zonder je te verbranden.

Veelgestelde vragen over de Black Friday korting voor de AEG KPE742280M AssistedCooking

Bekijk of de AEG KPE742280M AssistedCooking mee doet aan de Black Friday dagen en met hoeveel korting je deze kan aanschaffen door op de button ‘Vind de beste prijs’ te klikken.

Nee de kwaliteit is hetzelfde. Tijdens de Black Friday dagen is het mogelijk om vele producten tegen korting aan te schaffen.

Je kunt het product niet bij ons kopen, wel geven we een uitgebreide review van de AEG 944 004 940, en hebben we de aanbieder met de beste prijs voor jou gevonden. Je hoeft alleen maar even op de groene knop “beste prijs” te klikken om doorverwezen te worden.

Alle reviews op deze website worden met zorg samengesteld door onze experts. Door zorgvuldig onderzoek weten we zeker dat de informatie op deze website genoeg is voor de consument om zelf een keuze te maken. Mis je informatie? Laat het ons dan gerust weten!