1. blackfriday
  2. AEG KME565060M CombiQuick

AEG KME565060M CombiQuick Black Friday deal

5/5

Vind hier de Black Friday deals van AEG KME565060M CombiQuick 944 066 917. Tijdens deze speciale dag kun je korting krijgen op AEG KME565060M CombiQuick. 

Specificaties AEG KME565060M CombiQuick
MerkAEG
Fabrikantcode944 066 917

Over AEG 944 066 917

Met de AEG KME565060M CombiQuick beschik je over talloze mogelijkheden om gerechten te bereiden. Dankzij de 14 automatische programma's selecteert de oven zelf de juiste instellingen voor jouw gerecht. Met de magnetronfunctie warm je eenvoudig een kant-en-klare lasagne op, terwijl je met de heteluchtfunctie heerlijke huisgemaakte muffins kunt bakken. Wil je het bereidingsproces versnellen? Combineer dan de hetelucht- en magnetronfunctie voor een sneller resultaat. En dankzij de grillfunctie wordt de kaaslaag op je ovenschotel extra knapperig. Daarnaast is de AEG KME565060M CombiQuick ook nog eens gemakkelijk schoon te maken. Dankzij de speciale coating aan de binnenkant van de oven kun je kruimels en gesmolten kaas eenvoudig verwijderen. Geen gedoe meer met hardnekkig vuil, maar gewoon snel en gemakkelijk schoonmaken. Met deze multifunctionele oven haal je een veelzijdig en gebruiksvriendelijk apparaat in huis, waarmee je moeiteloos de heerlijkste gerechten kunt bereiden.

Pluspunten
  • Dankzij HotAir wordt de hetelucht gelijkmatig en consistent verdeeld door de ovenruimte. Kies een van de 14 automatische programma's en de oven zal de juiste instellingen selecteren voor jouw gerecht. Met het touchscreen bedien je de oven nauwkeurig, zodat je precies de juiste temperatuur bereikt.

Minpunten
  • De oven heeft geen uitschuifbare rails waarmee je je gerecht uit de oven kunt halen zonder je te verbranden. Je bedient de oven minder eenvoudig vanwege het basisgebruiksgemak.

Veelgestelde vragen over de Black Friday korting voor de AEG KME565060M CombiQuick

Bekijk of de AEG KME565060M CombiQuick mee doet aan de Black Friday dagen en met hoeveel korting je deze kan aanschaffen door op de button ‘Vind de beste prijs’ te klikken.

Nee de kwaliteit is hetzelfde. Tijdens de Black Friday dagen is het mogelijk om vele producten tegen korting aan te schaffen.

Je kunt het product niet bij ons kopen, wel geven we een uitgebreide review van de AEG 944 066 917, en hebben we de aanbieder met de beste prijs voor jou gevonden. Je hoeft alleen maar even op de groene knop “beste prijs” te klikken om doorverwezen te worden.

Alle reviews op deze website worden met zorg samengesteld door onze experts. Door zorgvuldig onderzoek weten we zeker dat de informatie op deze website genoeg is voor de consument om zelf een keuze te maken. Mis je informatie? Laat het ons dan gerust weten!