1. blackfriday
 2. AEG IKR64301XB

AEG IKR64301XB Black Friday deal

5/5

Vind hier de Black Friday deals van AEG IKR64301XB 949.597.574. Tijdens deze speciale dag kun je korting krijgen op AEG IKR64301XB. 

Specificaties AEG IKR64301XB
MerkAEG
Fabrikantcode949.597.574

Over AEG 949.597.574

De AEG IKR64301XB inductie kookplaat geeft jou volledige controle over het kookproces, of je nu voorzichtig wilt sudderen of juist een intense warmte nodig hebt. Een unieke eigenschap van deze inbouw kookplaat is dat je deze kunt koppelen aan je AEG Hob2Hood afzuigkap, waardoor de afzuigkap automatisch de juiste stand gebruikt om alle kookgeuren af te zuigen. Zo hoef je je nooit meer zorgen te maken of de afzuiging wel goed staat ingesteld. Met de handige boost functie breng je een pan water in een mum van tijd aan de kook. Geniet nog sneller van jouw favoriete pasta carbonara! Daarnaast is een aparte kookwekker overbodig dankzij de ingebouwde timer. Stel deze eenvoudig in tot wel 99 minuten en je kunt je aandacht volledig op andere zaken richten terwijl je gerecht langzaam gaart. Let wel op: de benodigde 5-polige Perilex stekker wordt niet meegeleverd, dus deze dien je apart te bestellen. Het aansluiten van de stekker aan de kookplaat moet worden uitgevoerd door een erkende elektricien, omdat de aansluiting kan variëren per stopcontact. Zo ben je verzekerd van een veilige en betrouwbare installatie van je nieuwe kookplaat.

Pluspunten
 • 1

  .

  De kookplaat activeert automatisch de Hob2Hood-afzuigkap met de juiste instellingen. 2

  .

  De aankookautomaat zorgt ervoor dat de kookzone automatisch terugschakelt zodra de gewenste temperatuur is bereikt. 3

  .

  Met de boostfunctie worden pannen extra snel verwarmd.

Minpunten
 • De kookplaat heeft geen plaats voor langwerpige of grote pannen. De kookplaat heeft geen warmhoudfunctie om je gerecht warm te houden.

Veelgestelde vragen over de Black Friday korting voor de AEG IKR64301XB

Bekijk of de AEG IKR64301XB mee doet aan de Black Friday dagen en met hoeveel korting je deze kan aanschaffen door op de button ‘Vind de beste prijs’ te klikken.

Nee de kwaliteit is hetzelfde. Tijdens de Black Friday dagen is het mogelijk om vele producten tegen korting aan te schaffen.

Je kunt het product niet bij ons kopen, wel geven we een uitgebreide review van de AEG 949.597.574, en hebben we de aanbieder met de beste prijs voor jou gevonden. Je hoeft alleen maar even op de groene knop “beste prijs” te klikken om doorverwezen te worden.

Alle reviews op deze website worden met zorg samengesteld door onze experts. Door zorgvuldig onderzoek weten we zeker dat de informatie op deze website genoeg is voor de consument om zelf een keuze te maken. Mis je informatie? Laat het ons dan gerust weten!