1. blackfriday
 2. AEG IKB64411XB

AEG IKB64411XB Black Friday deal

5/5

Vind hier de Black Friday deals van AEG IKB64411XB 949.597.316. Tijdens deze speciale dag kun je korting krijgen op AEG IKB64411XB. 

Specificaties AEG IKB64411XB
MerkAEG
Fabrikantcode949.597.316

Over AEG 949.597.316

De AEG IKB64411XB is een geavanceerde inductie kookplaat die jouw kookervaring naar een hoger niveau tilt. Met de handige aankookautomaat hoef je je geen zorgen meer te maken over overkokende pannen. Deze slimme functie detecteert wanneer je pan met water begint te koken en schakelt automatisch de kookzone naar een lagere stand. Zo blijven je groenten smaakvol aan de kook, terwijl je pan niet overloopt. Daarnaast beschikt deze kookplaat over een handige uitbreidbare zone waar je jouw vispan of braadslede kunt plaatsen. Dankzij de innovatieve panherkenning wordt deze zone automatisch volledig verwarmd, zodat je gerechten gelijkmatig worden bereid. En als je snel een pan met water aan de kook wilt brengen, kun je gebruik maken van de boostfunctie. Deze zorgt voor extra vermogen, zodat je in een mum van tijd geniet van een heerlijke kop thee of een snelle pasta. Maak je geen zorgen over het gebruik van de kookplaat na het koken. Deze slimme kookplaat houdt je namelijk op de hoogte van de restwarmte, zodat je deze op een veilige en efficiënte manier kunt gebruiken. Zo kun je met een gerust hart genieten van je maaltijd, wetende dat je kookplaat nauwlettend over je gerechten waakt. Kortom, met de AEG IKB64411XB haal je een betrouwbare en gebruiksvriendelijke kookplaat in huis die je kookervaring naar een hoger niveau tilt.

Pluspunten
 • Met de boostfunctie worden pannen extra snel verwarmd. De aankookautomaat zorgt ervoor dat de kookzone automatisch terugschakelt wanneer de gewenste temperatuur bereikt is. Met de warmhoudfunctie kun je gerechten warm houden zonder aan te bakken.

Minpunten
 • De kookzones worden niet automatisch uitgeschakeld wanneer je pan overkookt

  .

  Voor deze kookplaat heb je een 5-polige stekker, kabel en stopcontact nodig

  .

  De stekker wordt niet bijgeleverd.

Veelgestelde vragen over de Black Friday korting voor de AEG IKB64411XB

Bekijk of de AEG IKB64411XB mee doet aan de Black Friday dagen en met hoeveel korting je deze kan aanschaffen door op de button ‘Vind de beste prijs’ te klikken.

Nee de kwaliteit is hetzelfde. Tijdens de Black Friday dagen is het mogelijk om vele producten tegen korting aan te schaffen.

Je kunt het product niet bij ons kopen, wel geven we een uitgebreide review van de AEG 949.597.316, en hebben we de aanbieder met de beste prijs voor jou gevonden. Je hoeft alleen maar even op de groene knop “beste prijs” te klikken om doorverwezen te worden.

Alle reviews op deze website worden met zorg samengesteld door onze experts. Door zorgvuldig onderzoek weten we zeker dat de informatie op deze website genoeg is voor de consument om zelf een keuze te maken. Mis je informatie? Laat het ons dan gerust weten!