1. blackfriday
  2. AEG IKB6431AXB

AEG IKB6431AXB Black Friday deal

5/5

Vind hier de Black Friday deals van AEG IKB6431AXB 949.597.318. Tijdens deze speciale dag kun je korting krijgen op AEG IKB6431AXB. 

Specificaties AEG IKB6431AXB
MerkAEG
Fabrikantcode949.597.318

Over AEG 949.597.318

De AEG IKB6431AXB is een innovatieve inductie kookplaat die jouw kookervaring naar een hoger niveau tilt. Met de boostfunctie van deze kookplaat kun je gerechten razendsnel verwarmen of een pan met water in een mum van tijd aan de kook brengen. Binnen slechts 2 minuten kook jij een volle liter water! Dankzij de overkookbeveiliging hoef je je geen zorgen te maken over het morsen van je gerechten. Deze handige functie zorgt ervoor dat de kookplaat tijdelijk uitschakelt als er iets tussenkomt, en met slechts één druk op de knop kun je direct weer verder koken. Een ander geweldige eigenschap van de AEG IKB6431AXB is de pauzefunctie. Als er onverwacht iets tussendoor komt, kun je met een druk op de knop de kookplaat tijdelijk uitschakelen en later weer eenvoudig hervatten op de juiste stand. Deze kookplaat is ook compatibel met de Hob2Hood afzuigkap. Deze slimme combinatie zorgt ervoor dat de afzuigkap automatisch het afzuigvermogen aanpast op de instellingen van de kookplaat. Zo ben je altijd verzekerd van de juiste hoeveelheid afzuigcapaciteit en blijft je keuken geurvrij. Let op: de benodigde 5-polige Perilex stekker wordt niet meegeleverd bij de AEG IKB6431AXB. Je kunt deze apart bestellen en deze moet door een elektricien aan de kookplaat worden bevestig.

Pluspunten
  • De kookplaat activeert automatisch de Hob2Hood afzuigkap met de juiste instellingen. Met de boostfunctie verwarm je je pannen extra snel.

Minpunten
  • De kookplaat heeft geen warmhoudfunctie om je gerecht warm te houden na het koken.

Veelgestelde vragen over de Black Friday korting voor de AEG IKB6431AXB

Bekijk of de AEG IKB6431AXB mee doet aan de Black Friday dagen en met hoeveel korting je deze kan aanschaffen door op de button ‘Vind de beste prijs’ te klikken.

Nee de kwaliteit is hetzelfde. Tijdens de Black Friday dagen is het mogelijk om vele producten tegen korting aan te schaffen.

Je kunt het product niet bij ons kopen, wel geven we een uitgebreide review van de AEG 949.597.318, en hebben we de aanbieder met de beste prijs voor jou gevonden. Je hoeft alleen maar even op de groene knop “beste prijs” te klikken om doorverwezen te worden.

Alle reviews op deze website worden met zorg samengesteld door onze experts. Door zorgvuldig onderzoek weten we zeker dat de informatie op deze website genoeg is voor de consument om zelf een keuze te maken. Mis je informatie? Laat het ons dan gerust weten!