1. blackfriday
  2. AEG IAE64411FB

AEG IAE64411FB Black Friday deal

5/5

Vind hier de Black Friday deals van AEG IAE64411FB 949.597.474. Tijdens deze speciale dag kun je korting krijgen op AEG IAE64411FB. 

Specificaties AEG IAE64411FB
MerkAEG
Fabrikantcode949.597.474

Over AEG 949.597.474

De AEG IAE64411FB is een innovatieve inductie kookplaat die zorgt voor een moeiteloze en veilige kookervaring. Met 4 kookzones biedt deze kookplaat voldoende ruimte om meerdere potten en pannen tegelijkertijd te gebruiken. Maar wat deze kookplaat echt uniek maakt, is de SenseBoil functie. Dankzij de geavanceerde sensor van de SenseBoil functie behoren overkokende pannen definitief tot het verleden. Deze slimme sensor detecteert namelijk wanneer er veel bellen opstijgen en past automatisch de kookstand aan. Hierdoor blijft het water altijd op de juiste temperatuur en kun je zorgeloos koken, zonder het risico op overkoken. Naast de SenseBoil functie beschikt deze kookplaat ook over automatische panherkenning. Dit betekent dat wanneer je de pan van het vuur haalt, de kookplaat automatisch uitschakelt. Dit is niet alleen handig, maar ook extra veilig, vooral als er kleine kinderen in de buurt zijn. Bovendien is deze kookplaat compatibel met een Hob2Hood afzuigkap, die het afzuigvermogen aanpast op de instellingen van je kookplaat. Met de intuïtieve touchscreen knoppen aan de rechtervoorzijde van de kookplaat heb je volledige controle over de verschillende functies en instellingen. Hiermee kun je eenvoudig de gewenste kookstand selecteren en de kookplaat naar eigen wens aanpassen. Kortom, de AEG IAE644.

Pluspunten
  • De kookplaat activeert automatisch de Hob2Hood afzuigkap met de juiste instellingen. De aankookautomaat zorgt ervoor dat de kookzone automatisch terugkeert naar een lagere stand zodra de gewenste temperatuur is bereikt.

Minpunten
  • De kookplaat slaat de meest gebruikte instellingen niet op omdat hij geen geheugenfunctie heeft.

Veelgestelde vragen over de Black Friday korting voor de AEG IAE64411FB

Bekijk of de AEG IAE64411FB mee doet aan de Black Friday dagen en met hoeveel korting je deze kan aanschaffen door op de button ‘Vind de beste prijs’ te klikken.

Nee de kwaliteit is hetzelfde. Tijdens de Black Friday dagen is het mogelijk om vele producten tegen korting aan te schaffen.

Je kunt het product niet bij ons kopen, wel geven we een uitgebreide review van de AEG 949.597.474, en hebben we de aanbieder met de beste prijs voor jou gevonden. Je hoeft alleen maar even op de groene knop “beste prijs” te klikken om doorverwezen te worden.

Alle reviews op deze website worden met zorg samengesteld door onze experts. Door zorgvuldig onderzoek weten we zeker dat de informatie op deze website genoeg is voor de consument om zelf een keuze te maken. Mis je informatie? Laat het ons dan gerust weten!