1. blackfriday
  2. AEG HK624010XB

AEG HK624010XB Black Friday deal

5/5

Vind hier de Black Friday deals van AEG HK624010XB 949.492.128. Tijdens deze speciale dag kun je korting krijgen op AEG HK624010XB. 

Specificaties AEG HK624010XB
MerkAEG
Fabrikantcode949.492.128

Over AEG 949.492.128

Met de AEG HK624010XB keramische kookplaat wordt het bereiden van maaltijden een fluitje van een cent. Dankzij de handige tiptoetsen selecteer je moeiteloos welke van de 4 kookzones je wilt gebruiken. Met maar liefst 7 vermogensstanden tot je beschikking, kun je voor elke bereiding het perfecte vermogen instellen. Hierdoor wordt koken een nauwkeurige en gepersonaliseerde ervaring. Bovendien hoef je je geen zorgen te maken over hete kookzones. Zodra je begint met koken, lichten de restwarmte-indicatoren direct op. Op deze manier weet je precies welke kookzones nog warm zijn en kun je veilig koken. En wanneer je maaltijd op tafel staat en je klaar bent met koken, kun je met slechts één druk op de knop de AEG HK624010XB uitschakelen. Het glazen kookoppervlak is eenvoudig schoon te maken met een simpele veeg. Let op: bij de aanschaf van deze kookplaat wordt een 3-aderige kabel meegeleverd. Om de kookplaat goed aan te sluiten, heb je echter een 5-polige Perilex kabel nodig. Deze kabel kun je apart bestellen. Het wordt aangeraden om de kabel door een elektricien te laten bevestigen, zodat de specifieke aansluiting voor jouw stopcontact correct wordt uitgevoerd. Op deze manier kun je optimaal genieten van de AEG HK624010XB keramische kookplaat en al je kookavonturen.

Pluspunten
  • Pas eenvoudig de grootte van 1 kookzone aan op het formaat van je pan. De kookplaat heeft een extra grote kookzone waarop je grote pan past.

Minpunten
  • Een keramische kookplaat is minder veilig en snel dan een inductiekookplaat.

Veelgestelde vragen over de Black Friday korting voor de AEG HK624010XB

Bekijk of de AEG HK624010XB mee doet aan de Black Friday dagen en met hoeveel korting je deze kan aanschaffen door op de button ‘Vind de beste prijs’ te klikken.

Nee de kwaliteit is hetzelfde. Tijdens de Black Friday dagen is het mogelijk om vele producten tegen korting aan te schaffen.

Je kunt het product niet bij ons kopen, wel geven we een uitgebreide review van de AEG 949.492.128, en hebben we de aanbieder met de beste prijs voor jou gevonden. Je hoeft alleen maar even op de groene knop “beste prijs” te klikken om doorverwezen te worden.

Alle reviews op deze website worden met zorg samengesteld door onze experts. Door zorgvuldig onderzoek weten we zeker dat de informatie op deze website genoeg is voor de consument om zelf een keuze te maken. Mis je informatie? Laat het ons dan gerust weten!