1. blackfriday
  2. AEG CIB6641ABM

AEG CIB6641ABM Black Friday deal

5/5

Vind hier de Black Friday deals van AEG CIB6641ABM 940 002 908. Tijdens deze speciale dag kun je korting krijgen op AEG CIB6641ABM. 

Specificaties AEG CIB6641ABM
MerkAEG
Fabrikantcode940 002 908

Over AEG 940 002 908

De AEG CIB6641ABM is een indrukwekkend inductiefornuis met een royale oveninhoud van 73 liter, waardoor je meerdere heerlijke ovenschotels of baksels tegelijk kunt bereiden. Wil je graag een extra dimensie toevoegen aan je bakproces? Dan is de SteamBake functie echt iets voor jou! Vul simpelweg de bodem van de ovenruimte met water en selecteer de functie. Dankzij het verdampende water wordt er stoom toegevoegd aan het bakproces, waardoor je muffins en broodjes een prachtige gouden kleur en een knapperige korst krijgen, terwijl ze van binnen heerlijk zacht en smeuïg blijven. Het resultaat? Een culinair meesterwerk dat je gasten versteld zal doen staan. Met de inductie kookplaat van dit fornuis kun je niet alleen snel en efficiënt koken, maar ook eenvoudig een pan water aan de kook brengen dankzij de handige boostfunctie. Of je nu pasta, rijst of groenten wilt koken, met een druk op de knop heb je binnen no time een pan kokend water tot je beschikking. En alsof dat nog niet genoeg is, beschikt dit fornuis ook nog over een handige lade onder de oven waar je al je bakpapier en aluminiumfolie netjes kunt opbergen. Zo heb je altijd alles bij de hand tijdens het koken en bakken en blijft je keuken georganiseerd en opgeruimd. Kortom, met de AEG CIB6641ABM haal je een veelzijdig en praktisch.

Pluspunten
  • Met een bereidingskwaliteit van topklasse heb je talloze mogelijkheden om maaltijden te bereiden. De oven heeft een capaciteit van 73 liter, wat ruimer is dan de gemiddelde grootte. Met behulp van de boostfunctie op de kookzone kan je extra snel een pan water aan de kook brengen.

Minpunten
  • De kookzones zetten zichzelf niet automatisch uit wanneer er geen pan op staat.

Veelgestelde vragen over de Black Friday korting voor de AEG CIB6641ABM

Bekijk of de AEG CIB6641ABM mee doet aan de Black Friday dagen en met hoeveel korting je deze kan aanschaffen door op de button ‘Vind de beste prijs’ te klikken.

Nee de kwaliteit is hetzelfde. Tijdens de Black Friday dagen is het mogelijk om vele producten tegen korting aan te schaffen.

Je kunt het product niet bij ons kopen, wel geven we een uitgebreide review van de AEG 940 002 908, en hebben we de aanbieder met de beste prijs voor jou gevonden. Je hoeft alleen maar even op de groene knop “beste prijs” te klikken om doorverwezen te worden.

Alle reviews op deze website worden met zorg samengesteld door onze experts. Door zorgvuldig onderzoek weten we zeker dat de informatie op deze website genoeg is voor de consument om zelf een keuze te maken. Mis je informatie? Laat het ons dan gerust weten!