1. blackfriday
  2. AEG ATB68E7NW

AEG ATB68E7NW Black Friday deal

5/5

Vind hier de Black Friday deals van AEG ATB68E7NW 922.717.203. Tijdens deze speciale dag kun je korting krijgen op AEG ATB68E7NW. 

Specificaties AEG ATB68E7NW
MerkAEG
Fabrikantcode922.717.203

Over AEG 922.717.203

Met de AEG ATB68E7NW houd je je boodschappen overzichtelijk geordend in deze tafelmodel vriezer, ideaal voor 1 of 2 personen. Deze vriezer is uitgerust met No Frost, waardoor je geen last meer hebt van ijsvorming in de lades en op je diepvriesproducten. Dit betekent dat je de vriezer nooit meer hoeft te ontdooien, wat een enorme tijdsbesparing oplevert! Dankzij de supervriezen functie kun je nu ook verse producten op een optimale manier bewaren. Wanneer je net boodschappen hebt gedaan en je de vriezer vult met bijvoorbeeld zalm en biefstuk, zorgt deze functie ervoor dat de kwaliteit van je producten behouden blijft. Zo geniet je altijd van de beste smaak en textuur. Een ander handig kenmerk van de AEG ATB68E7NW is de afgedekte achterkant. Hierdoor voorkom je dat er stof op het rooster terechtkomt, wat de energieklasse van de vriezer ten goede komt. Op deze manier ben je niet alleen verzekerd van een efficiënte en betrouwbare vriezer, maar bespaar je ook nog eens energie en geld op je energierekening. Met de AEG ATB68E7NW ben je dus verzekerd van versheid, gemak en duurzaamheid in één apparaat!

Pluspunten
  • De diepvriezer functioneert ook in niet-verwarmde ruimtes zoals een schuur of een garage met een minimale omgevingstemperatuur van 10 graden Celsius. Dankzij de bedekte condensor bespaar je energie en heeft de diepvriezer geen onderhoud nodig. Door No Frost hoef je de diepvriezer nooit meer te ontdooien.

Minpunten
  • Heeft een kortere levensduur vanwege de basisbouwkwaliteit. De vrieskast heeft geen luchtcirculatie, dus je vriesproducten worden niet gelijkmatig gekoeld.

Veelgestelde vragen over de Black Friday korting voor de AEG ATB68E7NW

Bekijk of de AEG ATB68E7NW mee doet aan de Black Friday dagen en met hoeveel korting je deze kan aanschaffen door op de button ‘Vind de beste prijs’ te klikken.

Nee de kwaliteit is hetzelfde. Tijdens de Black Friday dagen is het mogelijk om vele producten tegen korting aan te schaffen.

Je kunt het product niet bij ons kopen, wel geven we een uitgebreide review van de AEG 922.717.203, en hebben we de aanbieder met de beste prijs voor jou gevonden. Je hoeft alleen maar even op de groene knop “beste prijs” te klikken om doorverwezen te worden.

Alle reviews op deze website worden met zorg samengesteld door onze experts. Door zorgvuldig onderzoek weten we zeker dat de informatie op deze website genoeg is voor de consument om zelf een keuze te maken. Mis je informatie? Laat het ons dan gerust weten!