1. Moccamaster KBG Select Midnight blue

Moccamaster KBG Select Midnight blue Black Friday deal

5/5

Vind hier de Black Friday deals van Moccamaster KBG Select Midnight blue 53978. Tijdens deze speciale dag kun je korting krijgen op Moccamaster KBG Select Midnight blue. 

Specificaties Moccamaster KBG Select Midnight blue
MerkMoccamaster
Fabrikantcode53978

Over Moccamaster 53978

Met de Moccamaster KBG Select Midnight blue zet je niet zomaar een kopje koffie, maar een smaakvolle pot filterkoffie. Dit geweldige apparaat is speciaal afgesteld op de perfecte temperatuur tussen de 92 en 96 graden Celsius, waardoor de aroma's van de koffie het beste naar voren komen en je kunt genieten van een heerlijke, niet-bittere kop koffie. Het beste van alles is dat je niet lang hoeft te wachten. Binnen slechts 6 minuten staat er een hele pot koffie klaar, zodat je snel kunt genieten van je favoriete drankje. Maar wat als je liever een kleinere hoeveelheid koffie zet? Geen probleem! Met de handige keuzeschakelaar kun je ook een halve pot koffie zetten, dus je kunt altijd de perfecte hoeveelheid koffie maken die je nodig hebt. En het wordt nog beter! Met de warmhoudplaat blijft je koffie maar liefst 40 minuten lang op de perfecte temperatuur, zodat je alle tijd hebt om een tweede kopje te nemen. Geen gedoe meer met koude koffie. Daarnaast voorkomt de druppelstop dat er koffie op de warmhoudplaat terechtkomt, waardoor het schoonmaken een stuk gemakkelijker wordt. En laten we de duurzaamheid niet vergeten! De Moccamaster KBG Select Midnight blue heeft een stevige en duurzame roestvrijstalen behuizing, waardoor je er nog jarenlang van kunt genieten.

Pluspunten
  • Door de temperatuur precies af te stellen tussen de 92 en 96 graden Celsius, vermijd je een bittere smaak van de koffie. Met de keuzeschakelaar kan je ook een halve pot koffie zetten met dezelfde verhoudingen als een volle pot. Binnen 6 minuten staat er al een hele kan koffie klaar.

Minpunten
  • Als je geen instelbare koffiesterkte hebt, kun je de sterkte van je kopje koffie niet aanpassen.

Veelgestelde vragen over de Black Friday korting voor de Moccamaster KBG Select Midnight blue

Bekijk of de Moccamaster KBG Select Midnight blue mee doet aan de Black Friday dagen en met hoeveel korting je deze kan aanschaffen door op de button ‘Vind de beste prijs’ te klikken.

Nee de kwaliteit is hetzelfde. Tijdens de Black Friday dagen is het mogelijk om vele producten tegen korting aan te schaffen.

Je kunt het product niet bij ons kopen, wel geven we een uitgebreide review van de Moccamaster 53978, en hebben we de aanbieder met de beste prijs voor jou gevonden. Je hoeft alleen maar even op de groene knop “beste prijs” te klikken om doorverwezen te worden.

Alle reviews op deze website worden met zorg samengesteld door onze experts. Door zorgvuldig onderzoek weten we zeker dat de informatie op deze website genoeg is voor de consument om zelf een keuze te maken. Mis je informatie? Laat het ons dan gerust weten!