1. Fritel FR 1355 3L

Fritel FR 1355 3L Black Friday deal

5/5

Vind hier de Black Friday deals van Fritel FR 1355 3L FR1355. Tijdens deze speciale dag kun je korting krijgen op Fritel FR 1355 3L. 

Specificaties Fritel FR 1355 3L
MerkFritel
FabrikantcodeFR1355

Over Fritel FR1355

Met de Fritel FR 1355 3L haal je een praktische en handige friteuse in huis. Deze compacte friteuse van Fritel is perfect voor dagelijks gebruik. Met een inhoud van 3 liter biedt het genoeg ruimte om meer dan een kilo frietjes te bereiden, ideaal voor gezellige avonden met vrienden of familie. Deze friteuse is uitgerust met een koude zone, waardoor frituurrestjes naar de bodem zakken en de olie schoon blijft. Dit zorgt ervoor dat je de olie langer kunt gebruiken, wat niet alleen goed is voor je portemonnee, maar ook voor het milieu. Na het gebruik is de friteuse gemakkelijk te reinigen, omdat deze volledig demonteerbaar is. Zo kun je de onderdelen eenvoudig schoonmaken en onderhouden. Veiligheid staat voorop bij de Fritel FR 1355 3L. De friteuse is voorzien van een drievoudige beveiliging tegen oververhitting, waardoor je zonder zorgen kunt genieten van je gefrituurde lekkernijen. Daarnaast heeft de friteuse stevige koudgrepen, waardoor je je handen niet kunt verbranden tijdens het hanteren van de friteuse. Met deze gebruiksvriendelijke en veilige friteuse ben je verzekerd van heerlijke en veilig bereide maaltijden.

Pluspunten
  • In deze friteuse bereidt u tegelijkertijd frietjes voor 3 tot 4 personen. Dankzij de koude zone gaat de olie langer mee en is vervanging minder vaak nodig. U vouwt het handvat van de frituurmand in, zodat u de friteuse gemakkelijker kunt opbergen.

Minpunten
  • Je ervaart meer hinder van geuren van het bakken, omdat er geen geurfilter in de friteuse zit. Het deksel is alleen bedoeld voor het opbergen van de frituurpan en is dus niet geschikt tijdens het frituren.

Veelgestelde vragen over de Black Friday korting voor de Fritel FR 1355 3L

Bekijk of de Fritel FR 1355 3L mee doet aan de Black Friday dagen en met hoeveel korting je deze kan aanschaffen door op de button ‘Vind de beste prijs’ te klikken.

Nee de kwaliteit is hetzelfde. Tijdens de Black Friday dagen is het mogelijk om vele producten tegen korting aan te schaffen.

Je kunt het product niet bij ons kopen, wel geven we een uitgebreide review van de Fritel FR1355, en hebben we de aanbieder met de beste prijs voor jou gevonden. Je hoeft alleen maar even op de groene knop “beste prijs” te klikken om doorverwezen te worden.

Alle reviews op deze website worden met zorg samengesteld door onze experts. Door zorgvuldig onderzoek weten we zeker dat de informatie op deze website genoeg is voor de consument om zelf een keuze te maken. Mis je informatie? Laat het ons dan gerust weten!